RING OSS - 08-465 026 39

Byggkran Stockholm

RING OSS - 08-465 026 39

Byggkran

Vi har stort utbud av byggkran i Stockholm

Med en byggkran i Stockholm får du den bästa kombinationen av lyfthöjd och lyftkapacitet. Byggkranar är väl lämpade för tyngre lyft och placering av objekt högt över mark, och används vid de flesta byggnationer på hög höjd. 

Kontakta oss när du behöver byggkran i Stockholm!

Byggkran i Stockholm

Det finns en mängd olika lyft- och byggkranar, alla med olika funktioner och avsedda för olika behov och ändåmål. Lika viktigt som det är att se till att säkerställa att du använder rätt typ av byggkran i Stockholm, är det att ha en kvalificerad och utbildad kranförare. 

När du hyr byggkran i Stockholm och/eller maskinförare av oss kommer vi att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vi erbjuder de bästa maskinerna och våra kranförare och montörer är utbildade och kvalificerade för att styra mobila och stationära kranar med lyftanordningar. Du är trygg när du anlitar oss för tjänster med byggkran i Stockholm.

Vi arbetar med byggkranar och mobilkranar av följande märken:

  • Comansa
  • Jost
  • Liebherr
  • Terex
  • Faun
  • LTM
  • Potain

Specialister på byggkran i Stockholm

En byggkran i Stockholm används oftast på byggarbetsplatser och inom verkstadsindustrin. Inom byggindustrin är byggkranarna oftast tillfälliga hjälpmedel, fastsatta i marken eller på en mobil plattform. En byggkran i Stockholm styrs antingen från kranens hytt eller med en handburen radiokontroll.

Eftersom vi har utbildade och erfarna förare och montörer, specialiserade på att hantera olika sorters byggkran i Stockholm, kan du vara säker på att du får ett professionellt bemötande när du hyr byggkran i Stockholm av oss.

Lösning med byggkran i Stockholm

Med över 20 års erfarenhet av att hantera och hyra ut entreprenadmaskiner, som till exempel kranbil i Stockholm, är vi ett företag med rutinerad personal. Vi arbetar dagligen med att göra våra kunder nöjda, och vet vilka frågor och behov som kan behövas när du hyr byggkran i Stockholm. Vårt mål är att tillgodose ditt behov, och hjälper därför gärna till med skräddarsydda lösningar.

Hör av dig till oss om du behöver en byggkran i Stockholm!