Byggkran Stockholm

RING OSS - 08-465 026 39

Bygghiss

Bygghiss och byggkran i Stockholm

Eftersom vi har lång erfarenhet av byggbranschen och att hyra ut byggkran i Stockholm vet vi att arbeten med en byggkran i Stockholm ofta behöver kompletteras med ytterligare anordningar – som exempelvis en bygghiss

Kontakta oss så hjälper vi dig med den helhetslösing som du behöver för din entreprenad!

Bygghiss i Stockholm

Byggprojekt på hög höjd, där byggkranar används kräver ofta en bygghiss för att underlätta arbetet. Enligt en föreskrift om byggnads- och anläggningsarbete från Arbetsmiljöverket har byggnadsarbetare i dag rätt till en bygghiss om de utför jobb på tak som är högre än 10 meter över marken och de behöver förflytta sig upp och ner många gånger.

Vi hyr ut bygghissar av märket Alimak. De är tillverkade av ett svenskt företag, som är ledande på marknaden när det kommer till bygghissar. Våra bygghissar är gjorda för att hålla under lång tid och vara stryktåliga även i mycket tuffa arbetsmiljöer.

Trygg med vår bygghiss

Anledningen till att vi samarbetar med Alimak är att det är världens ledande företag inom bygghissar, industrihissar, klätterplattformar, transportplattformar och materialhissar, både för tillfälliga och permanenta installationer. Varianter av deras bygghiss har använts i över 50 år, inom flera olika områden.

Exempel på användningsområden för vår bygghiss:

  1. Nybyggnation.
  2. Renoveringar.
  3. Brobyggen.
  4. Arbete vid skeppsvarv.
  5. Glidformsarbeten vid skorstenar.

Vi erbjuder säkra och effektiva lösningar av bygghiss för dig som behöver vertikala transporter i byggbranschen och industrisektorn. Hör av dig om du vill hyra bygghiss eller byggkran i Stockholm – separat eller i kombination.

Vi hjälper dig oavsett vilket behov du har av bygghiss och/eller byggkran i Stockholm!

S. Janzén Bygg & Maskin AB


Lindalen 2
137 91 Västerhaninge

08-465 026 39

[javascript protected email address]

556761-4978


Byggkran

Bygghiss


logo-image

Om Oss

Med över 20 års erfarenhet av branschen och mycket rutinerade medarbetare kan vi skräddarsy lösningar för dig som behöver byggkran i Stockholm.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

S. Janzén Bygg & Maskin AB

Org nr: 556761-4978
Lindalen 2
137 91 Västerhaninge
Tel: 08-465 026 39

Hitta hit