RING OSS - 08-465 026 39

Byggkran Stockholm

RING OSS - 08-465 026 39

Om oss

Kontakta oss för byggkran i Stockholm!

Med över 20 år i branchen kan vi på S. Janzén Bygg & Maskin AB skräddarsy tjänster och lösningar för dig som behöver byggkran i Stockholm. Vi har ett stort utbud av olika typer av byggkranar i Stockholm.

Välkommen att kontakta oss om du vill hyra byggkran i Stockholm!

Ordnar med byggkran i Stockholm

Vi har kunskap, rutin och personal för att kunna hjälpa dig med det mesta när du behöver byggkran i Stockholm, men vår huvudsakliga inriktning är:

  1. Att hyra ut byggkranar, mobilkranar och bygghissar.
  2. Service och reparation av byggkranar och entreprenadmaskiner.
  3. Försäljning av reservdelar till byggkranar och entreprenadmaskiner

Det går även att anlita våra duktiga och erfarna maskinförare, som är utbildade och specialiserade på att hantera olika sorters lyftmaskiner, som exempelvis en

Vi är medlemmar i Byggindustrins Yrkesnämnd (BYN), Svenska byggnadsarbetareförbundet (Byggnads) och Svenska Mobilkranföreningen – en sammanslutning av företag med specialistkompetens för att utföra lyft med lyftmaskiner. De ansvarar bland annat för högklassiga utbildningar för kranförare. Utbildade och certifierade på att hantera byggkran i Stockholm.

Bäst på byggkran i Stockholm

Med utbildade och kvalificerade maskinförare och montörer, rutinerad personal och de bästa maskinerna kan vi säkerställa högsta kvalitet på de tjänster vi utför med byggkran i Stockholm.

Vi erbjuder kranar från Comansa, Jost, Liebherr, Terex, Faun, LTM och Potain.

Eftersom vi är ett företag med erfarenhet, som alltid vill tillgodose våra kunders behov när det gäller byggkran i Stockholm, bidrar vi gärna med vår kunskap och expertis. Samtidigt siktar vi hela tiden på att förbättra och förnya oss – vi är lösningsorienterade och utvecklas gärna tillsammans med våra kunder!

Hör gärna av dig och berätta hur vi kan hjälpa dig med byggkran i Stockholm!